6 Nisan 2010 Salı

Erkek Kadin Sacmalamaca


">Genelleme yapmak istemiyorum, ama butun erkekler boktur. Insan irkinin tek basarisiz olan cinsiyeti. Hicbir kadinin erkege ihtiyaci yok. Neden onlari bu kadar tutmakla ugrasirlarki? Neden bu kadar herseye katlanirlar? Eminim ki, eger irki devam ettirmenin genetik zorunlulugu olmasaydi, erkekler tarihe karisirdi. Kadinlarin ustundeki baskiya bakar misiniz? “Hyr baski yok kizlar!, ama bir erkekle cinsel iliskiye girmezseniz, tum insanlik icin perdeleri indirebilirsiniz!” Yuyzilin tesvik/tacizi.

ama erkeklerden daha boktan olan ne var biliyor musunuz? Kadinlar.
Erkekler uzerine yazdiklari ve sahip olduklari butun aptal kitaplar ve dergiler…
Her sayfada “erkekler soyle igrenctir, asla guvenilmeyecek” darken bir yandan da “saksoyla uyandirmanin 12 yolu”nu okuyorlar…Tutarsizligi goren yok mu?

Bide guzellik salonlari…tanri askina, lutfen kimseye oldugunuz gibi gorunmeyin… lutfen o sahane makyaj harikalarina nasil geldiginizi bilmiyelim…sadece sonucun tadini cikaralim!

BIlimsel olarak erkeklerin, kadinlarin ne istedigini bilmesi imkansizdir. Bu hic adil degil cunku kadinlar her zaman ne istedigimizi biliyorlar. Cunku en azindan, sadece “tek bir sey” isteme nezaketini gosteriyoruz (evet ne oldugunu tahmin ettiniz). Islerini bu kadar kolaylastirdigimiz icin bize tesekkur ederler mi?
Asla.

Neyse, hadin biraktigim gibi kalin.

Fandango

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder